dimecres, 22 d’abril de 2015

Penses massa!

Què és la depressió? Doncs deu ser allò que et fa que et llevis cansat cada dia des de que tens memòria, que et costi apassionar-te per les teves passions, que massa sovint vegis la vida dels demés darrere un vidre, que el dia que el vidre no hi és no sàpigues massa què fer i quan n'aprenguis sigui massa tard.
Que les manifestacions massives d'alegria et fagin alèrgia, i sobretot, que creguis i que et diguin que és que "no t'hi esforces prou" i que resulta que "penses MASSA". I deixes de pensar tant i escrius i fas esport i deixes de fumar i fas música que a vegades fa feliç a la gent i et mous arreu, inclús sol davant del perill, i veus que ets capaç i que inclús pots arribar a ser fort i valent, i viatges i t'enfrontes a les teves pors, i menges millor, i medites, i et lleves d'hora i vas a nedar un dia qualsevol, i altre cop, com bona part dels dies, et sents cansat i una veu et diu que no vals per res, i que "total pa qué" i et sents enormement trist i sol i la gent et fa por, i algú et pregunta què tal, i dius, [sobretot] que "BÉ" i et disculpes i marxes del bar, perquè la massificació t'és contraproduent.
Això no és pornografia sentimental, ni vull que ningú em planyi, ni que m'aconselli. Vull que entengueu que hi ha gent, molta gent, que pateix en silenci, i que s'hi esforcen MOLT, i que a vegades no n'hi ha PROU, i es passen la vida FINGINT perquè ningú els digui que PENSEN MASSA.

--------------------------------

Postdata: Gràcies a aquest video per inspirar-me l'escrit i fer-me sentir menys sol

1 comentari: